Paal 45 - de podcast voor Castricum

Paal 45 - de podcast voor Castricum header image 1
December 27, 2021  

#10 - Kerstbomen, de groene variant, de Torenstraat en een jubileum

December 27, 2021

Paal 45, de kersteditie. Op de valreep van 2021 hebben we toch nog een podcast voor jullie! Het is alweer de tiende podcast (of de elfde?), een jubileum. Ook hebben we al meer dan 1000 downloads te pakken. Daar zijn we blij mee! 

We hebben het deze keer over kerstbomen. Rik herinnert zich het rolletje drop van de brandweer op de Brink en Eelco vertelt hoe hij met Prikbord Castricum een fraai exemplaar heeft weten te bemachtigen. Verder mag de de kerk niet ontbreken (maar niet om naar de mis te gaan) en laten we de middenstand op de Torenstraat nog een keer de revue passeren. Ook hebben we het over de Groene Variant. En dan hebben we het niet over een alternatieve kerstboom. 

We wensen iedereen in Castricum en omstreken hele prettige feestdagen en een voorspoedig 2022! Veel luisterplezier tot volgend jaar!

Laat je grijze bak maar staan en schuif gezellig aan! 

---

We zijn ook via Whatsapp te bereiken via 06-25463044! Spreek een berichtje in of doe iets met letters. Tips, nieuwtjes of gewoon de groetjes aan de buurman, we vinden het leuk iets van je te horen!

 

--

Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter