Paal 45 - de podcast voor Castricum

Paal 45 - de podcast voor Castricum header image 1
April 26, 2021  

#6 - Terrassen in Castricum, de horlogeman op de markt en en natuurtuin De Doornduyn

April 26, 2021

Is Eelco nou eindelijk op De Woude geweest? En heeft Rik op een Castricums terras gezeten? We zijn er weer, met een nieuwe podcast van Paal 45!

Met deze keer: het is nu echt zover, de terrassen gaan weer open. We hebben het verder over de culinaire wandeling die je kunt doen in Castricum en we staan stil bij de horlogeman op de markt. We bespreken ook de zoektocht in Castricum naar buurtbemiddelaars, wat bij Eelco zijn James Bond-aspiraties aanwakkert. We besteden opnieuw aandacht aan de kabouters, die nogal mediaschuw blijken te zijn, en een ander onderwerp dat vaker terugkomt is de supermarkt. Is er nou wel of geen plek voor een extra grootgrutter in ons dorp? 

Rik vertelt over zijn bezoek aan het landgoed de Doornduyn en heeft ook een mooie inbreng voor de rubriek De Blinde Vlek. Eelco heeft vervelend nieuws en voor de Luisteraarsvraag zijn we nog steeds nieuwsgierig of én waar de Castricummer groente en fruit langs de kant van de weg haalt. Laat ons weten!

Veel luisterplezier!

We zijn nu trouwens ook via Whatsapp te bereiken via 06-25463044! Spreek een berichtje in of doe iets met letters. Tips, nieuwtjes of gewoon de groetjes aan de buurman, we vinden het leuk iets van je te horen!

Laat je grijze bak maar staan en schuif gezellig aan! 

Links

--

Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter