Paal 45 - de podcast voor Castricum

Paal 45 - de podcast voor Castricum header image 1
November 23, 2021  

#9 - Speculaas, flexwoningen, autoluw en herenboeren

November 23, 2021

We doen het deze keer helemaal anders. Paal 45 gaat op pad! Eelco en Rik stappen op de fiets en rijden met microfoon door het dorp.

Naar Michael Brakenhoff die ons vertelt over zijn prijswinnende speculaasjes (en over welke podcast hij 's nachts tijdens het bakken luistert). Naar het NS-station waar we willen uitzoeken hoe dat nou zit met dat carillon; gelukkig helpen de dames van Nuijens ons een handje. We gaan naar de flexwoningen waar we twee broers uit Koerdistan spreken. En daarna rijden we door naar de Dorpsstraat om te praten over de autoluwe proef (en een drankje te drinken bij Grand Café Balu). En dan zijn we ook nog op bezoek geweest bij vriend van de show Menno die vertelt over Herenboeren Kennemerland. Veel luisterplezier!

Laat je grijze bak maar staan en schuif gezellig aan! 

De bijeenkomst van Herenboeren Kennemerland op 25 november is alleen online. Kijk voor meer informatie op hun Facebook-pagina.

Links

Bakkerij Brakenhoff
https://www.facebook.com/Bakker-Brakenhoff-Castricum-316126715106151

Bloemen van Nuijens
https://www.facebook.com/bloemenvannuijenscastricum/

Flexwoningen 
https://www.flexwonennh.nl/locaties/puikman-castricum/

Pilot Dorpsstraat
https://www.castricum.nl/plannen-en-projecten/dorpsstraat-autoluw

Herenboeren Kennemerland
https://www.facebook.com/Herenboeren.Kennemerland

 

We zijn ook via Whatsapp te bereiken via 06-25463044! Spreek een berichtje in of doe iets met letters. Tips, nieuwtjes of gewoon de groetjes aan de buurman, we vinden het leuk iets van je te horen!

 

--

Volg ons ook op Facebook, Instagram of Twitter